Over mij

Mijn naam is Diana Blokland, ik ben in 1970 geboren in het mooie dorp Hoornaar. Al vanaf 1991 getrouwd met Gijs Blokland en sinds die tijd woonachtig in Sliedrecht. Samen hebben wij 4 inmiddels volwassen kinderen en 2 heerlijke kleinkinderen.

De sociale kant heeft altijd al sterk in mijn bloed gezeten, ik begon dan ook al op mijn 16 e aan een opleiding voor agogisch werker. Op latere leeftijd kwamen daar nog een aantal cursussen en opleidingen bij op het gebied van Pastoraat, Counseling en Coaching, met als specialisatie Coaching bij AD (H) D. Ik ben veelvuldig werkzaam geweest in het pastoraat en in de psychiatrie. Met mijn werkzaamheden in de psychiatrie heb ik veel ervaring op kunnen doen bij het begeleiden van mensen met AD(H)D. Maar de meeste ervaring heb ik opgedaan in mijn eigen gezin. Daar heb ik al jaren en nog steeds elke dag te maken met de prachtige, en ook de moeizame kanten van het omgaan met AD(H)D.Ondanks dat ik zelf geen AD(H)D heb, durf ik toch te zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben.

Door onze ervaring van eerst zelf worstelen met AD(H)D, toewerken naar een diagnose, erkenning krijgen, maar vooral het aanlopen tegen veel onbegrip en ontkenning in onze omgeving is er bij mij een verlangen ontstaan ​​mensen met AD(H)D en hun partners te coachen. 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Telefoon

06 36 01 34 84